Recomand acest bors facut pentru ziua de Paste,persoanelor care nu agreaza carnea de miel;bineinteles ca aceasta reteta poate fi folosita oricand
In primul rand,fac taieteii dintr-un ou,sare si faina cat cuprinde pentru un aluat suficient de tare pentru a fi intins cu sucitorul;
intind o foaie subtire,pun faina pe ea,o rulez,o tai in fasii subtiri,le cern de surplusul de faina apoi pun taieteiii pe o hartie si-i dau deoparte pana este gata borsul;
aripile curatate,parlite,spalate,portionate,le dau in cateva clocote,le scot,le spal bine apoi le pun din nou la fiert in apa rece;
cand incepe sa clocoteasca adaug legumele taiate foarte marunt si las la fiert cu capac la foc mic;
dupa 20-30min. adaug rosiile taiate daca nu sunt,dupa cateva minute,borsul pe care l-am fiert in alt vas,leusteanul taiat marunt,potrivesc de gust iar cand incepe sa clocoteasca adaug taieteiii;
cand acestia s-au ridicat la suprafata,semn ca sunt fierti,inchid focul si amestec cu 1-2 oua batute.