Bors de cega si caras

de Ina in Ciorbe, 26 Mai 2010 | 9631 vizualizari

COMENTARII (26)

Miha 1

26.05.2010, 17:47

La multi ani soacrei tale!

ela 1

26.05.2010, 17:47

pun eu furculitele si am sa stau sa ma uit cum o sa mancati voi borsul cu ele

ela 1

26.05.2010, 17:48

la multi ani soacrei tale

Ina 1

26.05.2010, 17:50

multumesc, miha!

Ina 1

26.05.2010, 17:50

si multumesc, Ela

Ina 1

26.05.2010, 17:52

acum ma da sotul la o parte , vb mai tarziu

madi_marin 1

26.05.2010, 17:57

ce buna cred ca eeee..... am pus si eu 5 furculite....

Ina 1

26.05.2010, 18:12

este, madi, daca aveam si icre, cum pun deobicei....

lia maria 1

26.05.2010, 18:38

Ina draga, sa-ti traiasca soacra si tu sa fii snatoasa sa poti sa-i implinesti dorintele borsul e minunat iar armonia in familie este cel mai important lucru, dupa sanatate, cred eu.5 furculite pentru o farfurie cu bors

nadina73 1

26.05.2010, 18:41

la multi ani pentru soacra si felicitari tie pt ciorba,5 linguri ca cu furcile ramane sa o manci tu

Roxana 1

26.05.2010, 19:04

multa sanatate soacreiiar pt bors 5

Ina 1

26.05.2010, 21:05

multumesc de urari, Nadina

Ina 1

26.05.2010, 21:06

multumesc, Roxana!

Teo 1

26.05.2010, 22:52

sa fiti sanatosi si sa aveti pofta la asa ciorba !

Ina 1

27.05.2010, 11:50

Multumesc mult, Teo! Toate cele bune si tie!

Bunica 1

27.05.2010, 14:06

eu am ajuns mai tarziu la ciorba de peste, dar nu ma supar. Ai facut o ciorba pe cinste ! La multi ani si multa sanatate ,soacrei tale! Ma bucur mult cand aud tinerele vorbind frumos despre soacre-bd Cred ca ti se potriveste vorba din batrani: asa nora , asa soacra . Sau invers

Ina 1

27.05.2010, 15:18

Multumesc mult ! N-am exagerat cu nimic in ce-am scris acolo. Cand m-am maritat ( acum vreo 8 ani...) si-mi laudam soacra, toata lumea imi zicea "ca-i sita noua, d'aia ne intelegem bine " ...... Si le raspundeam si eu ca....depinde cum intretii si sita aia, ca s-o ai mult timp buna Si-o am noua si acum

Ina 1

27.05.2010, 15:23

Ma intreb pe unde umbla medioto, de n-a venit la o portie, pentru sotul ei

Sylvia 1

27.05.2010, 21:51

Ce bunatate de peste ai avut vad tot felul de specialiatti , bravo , excelente reteta nota maxima si o si pun la favorite.

Ina 1

27.05.2010, 21:54

multumesc, Sylvia Recunosc ca altadata arata si mai bine, cand avea si bulgari de icre in ea

Sylvia 1

28.05.2010, 21:30

Ce idee minunata cu bulgarii de icre o sa o aplic si eu

Ina 1

28.05.2010, 22:42

exista in Ialomita un restaurant unde-ti tranteste in farfurie ditai' bulgarii de icre, o nebunie!!!!!!!

epurasha2bb 1

01.06.2010, 15:00

Sa-ti traiasca soacra! despre cega am auzit ca-i un peste extraordinar de gustos dar se gaseste rar.Eu nu am mancat niciodata ca nu am gasit pe niciunde dara daca vad vreodata iau 10 bucati!

Ina 1

01.06.2010, 19:38

epurasha, multumesc de urari . Daca te tin buzunarele, poti lua mai multa, dar e foarte scumpa, deobicei. Eu am noroc cu pescarii, ca am Borcea si Dumarea aproape, iar ei o dau la jumatate de pret fata de pescarii. Dar nici eu nu iau prea des...

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 08:34

vezi tu ina, te gandesti in primul rand la george si pe urma la mine...............treaba-i asta?
La multi ani, pentru mama soacra!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de porc