Bors cu pui de tara

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 3 Apr 2014 | 5455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de tara (sau doar tacamuri de pui)
  • taietei de casa (facuti dintr-un ou si faina cat cuprinde)
  • 4 fire de ceapa verde
  • 2 cepe uscate (galbene)
  • ardei gras rosu si verde
  • o bucata de telina
  • un cartof mare
  • un dovlecel mic
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • sare dupa gust
  • o cescuta cu suc de rosii sau bulion
  • 400 ml bors umplut in casa
  • patrunjel si leustean , verdeturi proaspete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu pui de tara:

Portionam puiul, il spalam in apa rece si il punem la fiert, adunand periodic spuma formata. Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare, adaugam borsul si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana ce da in clocot,  punand la final si taieteii. Presaram verdeturile tocate marunt si oprim focul.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu pui de tara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec