Bomboane Raffaelo

de Bucataras in Dulciuri, 4 Apr 2009 | 10831 vizualizari

 

“Cei care iubesc bomboanele Raffaello le pot pregati chiar ei cu aceasta reteta usoara si care nu ia timp foarte mult”, spune Alina. Vezi reteta folosita de ea…

 

INGREDIENTE

  • 200 g lapte praf
  • 100 g zahar pudra vanilat
  • un pachet de unt
  • 100 g nuca cocos
  • 2 foi napolitane
  • 200 g migdale intregi prajite
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaelo:

Se mixeaza untul cu zaharul pudra vanilat pana ce obtinem o spuma. Se adauga si laptele praf, nuca de cocos (50 g) si foile de napolitane maruntite bine. Se fac bilute si se pune o migdala inauntru. Se lasa 2-4 ore pentru a se intari. Pofta buna!!!

Antal Alina, Reghin

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaelo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

onuta 1

20.07.2010, 00:10

hm delicioase ..si preferatele mele .

elena1988 1

04.03.2011, 16:30

AnyCostescu 1

07.02.2013, 15:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]