nu stiu daca le-am nimerit deoarece nu le-am mai executat de multa vreme iata deci dupa ani buni le-am adus iar in atentia familiei dar si cu modificari iata cum! avand niste visine din visinata am zis ca sa le imbat un pic si chiar am reusit au iesit f bune puteti sa le incercati sunt delicioase si aratoase.
Zaharul, untul, laptele praf si 50 gr nuca de cocos se amesteca bine cu o lingura de lemn, apoi se da la frigider pt 30 minute.
Se ia din compozitie o parte si se face in pumn o adancitura unde punem visina bine scursa de alcool si o acoperim cu compozitia de bomboana in forma de bila. Se pune apoi in compozitia de ciocolata alba pe care am topit-o la foc cu 50 ml frisca lichida. Dupa ce le-am glasat peste tot cu betisoarele chinezesti le-am scos si le-am dat prin nuca de cocos scotandu-le apoi in hartia ornament pentru bomboane.
Cand sunt gata se dau la frigider pana la consum, dar sunt mai bune caldute.
Pofta buna