Bomboane "Raffaello"

de Dana_Retetegg in Prajituri, 7 Dec 2010 | 7043 vizualizari

 

Cine nu cunoaste bomboanele Raffaello si mai ales cine nu le iubeste?
Au o prezentare absolut minunata in ambalajul lor, iar gustul e delicios. Eu le iubesc cu adevarat, iar de sarbatori mereu imi doresc sa le gasesc in ghetute sau sub brad.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr lapte praf
  • 150 gr zahar pudra
  • 100 gr unt
  • zeama de lamaie (2 linguri)
  • esenta de vanilie
  • zahar vanilat
  • alune (arahide, migdale)
  • nuca de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane "Raffaello":

Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am frecat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora.

Am modelat bomboanele, am pus in fiecare o aluna la mijloc si le-am dat prin nuca de cocos.

Sunt foarte bune, aproape la fel de bune ca cele din magazin. :)

O pisica foarte curioasa a dat tarcoale pe langa farfurie tot timpul :)

TIPS-URI

1

cele din mijloc sunt bilute cu ness, reteta o sa vina in curand!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane "Raffaello"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (23)

Dana_Retetegg 1

07.12.2010, 19:30

giuliana, mai am o farfuriutza in frigider

lilik 1

08.12.2010, 08:58

pai atunci scoate-o k vin si eu

marcela1979 1

08.12.2010, 11:03

si eu vreau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu mere, un deliciu parfumat