Bomboane de dovleac

de Dea_Dea in Dulciuri, 20 Feb 2014 | 2866 vizualizari

 

Cu ultimul dovleac :)

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de dovleac
  • 3 linguri zahar
  • scortisoara
  • 100 gr ciocolata
  • 50 ml frisca
  • DECOR
  • nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de dovleac:

Dovleacul se da pe razatoare si se pune la calit cu zahar si scortisoara. Se lasa la racit si se fac bilutele. Se pune ciocolata pe farfurie si se pun bomboanele iar deasupra se pune nuca de cocos. Daca se doreste se pot da prin cioacolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

20.02.2014, 14:44

Dea_Dea 1

20.02.2014, 15:59

multumesc

Micutza Luana 1

24.02.2014, 12:07

am vazut reteta asta odata la cireasa de pe tort o facuse Oana Roman ff interesanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sorbet de lamaie