Bombite cu rom

de ionela2682 in Dulciuri, 18 Apr 2013 | 9636 vizualizari

 

Desert sanatos, rapid, fara foc si in acelasi timp delicios?

 

INGREDIENTE

  • 100 g biscuiti simplii
  • nuca prajita si tocata cat mai fin
  • 50 g unt
  • 1 lingura cu varf cacao
  • 2-3 linguri zahar pudra
  • 1 fiola esenta de rom
  • Decor
  • cacao sau zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bombite cu rom:

-sfaramam biscuitii cat mai fin

-frecam untul si zaharul pudra ,adaugam cacaoa si nuca macinata fin,aromam compozitia cu esenta de rom dupa gust

- amestecam bine

Cu mainile umede formam din compozitia obtinuta mici bilute pe care le trecem prin pudra de cacao sau zahar pudra.

-lasam la rece pentru cateva ore dupa care servim.

TIPS-URI

1

-se poate adauga in compozitie ,fructe uscate,vsine din compot sau visinata,....

Daca ti-a placut reteta noastra "Bombite cu rom" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

18.04.2013, 11:11

Astea tare imi plac!

diana_k 1

19.04.2013, 11:48

Alina26 1

10.11.2013, 17:15

Ce bune si simple!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert "Bulgarasi" de cacao