Deliciosssssssssssssssss
Fasolea dupa ce s-a pus la inmuiat cu o seara inainte, se pune la fiert, se adauga ½ de capatana de ustoroi, o ceapa si un ardei taiat julien, se sareaza si se pun 2-3 lingurite de zahar se adauga putin ulei si se pune capacul la oala de presiune incepandu-se fierberea fasolei(black soup).
Se lasa pe foc aproximativ 50-60 de minute, dupa care se ia capacul si se incearca fasolea, daca este aproape gata se curata 2-3 banane verzi mici(guineo)si se pun intregi in supa, se iau si se spala 2-3 oua se dezinfecteaza bine si se pun la fiert in black soup cu tot cu coaja(uimirea mare a fost foarte mare, dar acesta este obiceiul), continuandu-se fierberea inca 15 minute.
Inainte de a se stinge focul se-ncearca daca fasolea este facuta se serveste calda imediat, se pun primele in farfurii legumele, se va curata oul(ouale) si se vor pune si ele in farfurii, se va adauga fasolea peste(black soup) si se serveste cu felii de avocado proaspat, in loc de paine daca doriti se serveste cu tortilla de porumb.
Poate vi se va parea ciudata aceasta reteta dar este buna, prima data sincer nu mi-a placut culoarea dar am incercat aceasta “black soup” care este ca o ciorba de fasole si are un gust bun.
Pofta Buna