Biscuiti spiralati

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 5 Dec 2010 | 6645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt/margarina
  • 150 g zahar pudra
  • 1 ou
  • Vanilie
  • Coaja rasa de lamaie,portocale
  • 300 g faina
  • 5 g praf de copt
  • 3 linguri cacao neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spiralati:

Margarina la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra pana devin o crema spumoasa.Se adauga oul si se mixeaza pana se incorporeaza bine si redevine o crema omogena.Se adauga aromele si se incorporeaza faina amestecata cu praf de copt.

Aluatul se imparte in 2 parti egale.In una din jumatati se incorporeaza prin framantare cacaua.

Masa de lucru se unge cu ulei;se intinde aluatul alb  intr-un dreptunghi;la fel si blatul negru se intinde intr-un dreptunghi egal cu cel alb.Peste blatul alb se aseaza blatul negru si se ruleaza impreuna.Rulada se lasa 30 de minute la frigider apoi se taie felii de 1 cm grosime si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se coc aprox 15 minute in cumptorul preincalzit la 180 grade C.Se pastreaza in cutii din metal inchise erimetic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spiralati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

LUK 1

06.12.2010, 00:13

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:13

frumos si bun

Teo 1

07.12.2010, 08:27

nu stiu cat or fi de buni, dar aratafrumos de tot !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura inteligenta