Mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam apoi faina amestecata cu praful de sare. Framantam putin pana cand obtinem un aluat omogen.
Acest aluat il impartim in 2 . O parte o amestecam cu pudra de cacao . Ambele aluaturi le invelim in folie alimentara si dam la frigider pentru 2 ore.
Fiecare aluat il impartim in 3 parti si fiecare parte o facem sul. Obtinem 6 suluri : 3 albe si 3 maro. Pentru a obtine biscuitii sah asezam sulurile pe 2 randuri, alternand culorile si lipindu-le cu albusul de ou (nu trebuie batut spuma), folosindu-ne de o pensula.
Taiem cu ajutorul unui cutit feliute de 1 cm (mie mi-au iesit 29 biscuiti sah), pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pentru a nu se deforma biscuitii, ne folosim de cutit pentru a-i trece de pe masa de lucru in tava.
Dam tava la cuptor pentru 10-15 minute.
Biscuitii scosi din cuptor ii lasam sa se raceasca in tava si abia apoi ii scoatem si putem servi.
Excelenti de buni !! :)