Biscuiti Sah

de miremirc in Prajituri, 17 Dec 2012 | 11791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 80 g zahar pudra cu aroma de vanilie
  • un praf sare
  • 200 g faina
  • 1 lg cacao
  • 1 albus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Sah:

Mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam apoi faina amestecata cu praful de sare. Framantam putin pana cand obtinem un aluat omogen.

Acest aluat il impartim in 2 . O parte o amestecam cu pudra de cacao . Ambele aluaturi le invelim in folie alimentara si dam la frigider pentru 2 ore.

Fiecare aluat il impartim in 3 parti si fiecare parte o  facem sul. Obtinem 6 suluri : 3 albe si 3 maro. Pentru a obtine biscuitii sah asezam sulurile pe 2 randuri, alternand culorile si lipindu-le cu albusul de ou (nu trebuie batut spuma), folosindu-ne de o pensula.

Taiem cu ajutorul unui cutit feliute de 1 cm (mie mi-au iesit 29 biscuiti sah), pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pentru a nu se deforma biscuitii, ne folosim de cutit pentru a-i trece de pe masa de lucru in tava.

Dam tava la cuptor pentru 10-15 minute.

Biscuitii scosi din cuptor ii lasam sa se raceasca in tava si abia apoi ii scoatem si putem servi.

 Excelenti de buni !! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Sah" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri"Bobite de cafea"