Biscuiti rustici cu branza si rozmarin

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2015 | 3276 vizualizari

 

Combinatia este una extraordinara, aroma de rozmarin imbratiseaza perfect branza, textura este de senzatie, biscuitii se topesc in gura ...de placerea gustului :))))....va las sa ii descoperiti si voi si daca alegeti sa-i incercati va astept cu impresii la cald! Ce pot sa va mai spun, este ca dispar misterios de pe platou :))))) Si inca ceva...dau o incredibila dependenta...maine ii prepar din nou! :)))))

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina( patiserie)
  • 230 g unt( 85 % grasime neaparat)
  • o lingura de ulei de masline extravirigin
  • 1 ou intreg
  • 200 g branza ( telemea cremoasa am pus eu)
  • 3 sau 4 buchetele de rozmarin verde
  • un praf de turmeric( sofran indian)
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti rustici cu branza si rozmarin:

Din aceasta cantitate mi-au iesit in jur de 30 de bucati.

Untul rece se rade pe razatoarea mare direct in vasul in care  vom prepara biscuitii.

Se adauga branza, uleiul de masline, oul, praful de sare, cel de turmeric si rozmarinul maruntit.

Framantam imediat ingredientele si incepem sa adaugam si faina pana o punem pe toata. Infainam bine aluatul rezultat si  formam un sul pe foaia de copt din capat in capat cat tine pergamentul. Il taiem in doua bucati si le dam la rece 15 minute.

Dupa 15 minute infainam usor si rulam sulurile din nou pana in marginea  foii pergament si le dam la rece pentru inca 15 sau 20 de minute sau pana vom prepara biscuitii.

Cand scoatem aluatul incingem cuptorul la 200 de grade si apoi cu un cutit foarte bine ascutit taiem biscutii si le dam forma dorita.

Coacem biscutii  timp de 20 de minute. Racim biscuitii pe un gratar.

Decoram apoi minunatii cu crengute de rozmarin si-i mancam cu pofta....mare! :))))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti rustici cu branza si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Valclaudia 1

17.06.2015, 22:06

neaparat trebuie incercati! Ce culoare frumoasa au...parca le si simt si aroma.....

RuxyRux 1

18.06.2015, 12:15

Sunt minunati Val! Gand drag fata scumpa!

oanapl 1

12.02.2017, 13:25

mmm...ce bine arata! Neaparat trebuie sa-i incerc!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv biscuiti sarati cu cascaval afumat si bere cu ghimbir