Combinatia este una extraordinara, aroma de rozmarin imbratiseaza perfect branza, textura este de senzatie, biscuitii se topesc in gura ...de placerea gustului :))))....va las sa ii descoperiti si voi si daca alegeti sa-i incercati va astept cu impresii la cald! Ce pot sa va mai spun, este ca dispar misterios de pe platou :))))) Si inca ceva...dau o incredibila dependenta...maine ii prepar din nou! :)))))
Din aceasta cantitate mi-au iesit in jur de 30 de bucati.
Untul rece se rade pe razatoarea mare direct in vasul in care vom prepara biscuitii.
Se adauga branza, uleiul de masline, oul, praful de sare, cel de turmeric si rozmarinul maruntit.
Framantam imediat ingredientele si incepem sa adaugam si faina pana o punem pe toata. Infainam bine aluatul rezultat si formam un sul pe foaia de copt din capat in capat cat tine pergamentul. Il taiem in doua bucati si le dam la rece 15 minute.
Dupa 15 minute infainam usor si rulam sulurile din nou pana in marginea foii pergament si le dam la rece pentru inca 15 sau 20 de minute sau pana vom prepara biscuitii.
Cand scoatem aluatul incingem cuptorul la 200 de grade si apoi cu un cutit foarte bine ascutit taiem biscutii si le dam forma dorita.
Coacem biscutii timp de 20 de minute. Racim biscuitii pe un gratar.
Decoram apoi minunatii cu crengute de rozmarin si-i mancam cu pofta....mare! :))))