Biscuiti integrali cu crema de ricotta si mure

de GretaRachita in Prajituri, 18 Ian 2014 | 2308 vizualizari

 

Buna dimineata tuturor. Astazi am ceva special, delicios si sanatos pentru micul vostru dejun. Ce spuneti de niste biscuiti integrali umpluti cu o crema de ricotta si dulceata de mure...buuuuni...nu-i asa? Pacat ca pentru acesti biscuiti va pregatisem si o video reteta, dar computerul meu mi-a pierdut-o inainte de a publica. Se intampla...:(

 

INGREDIENTE

  • - 200 g de faina
  • - 1 ou
  • - 4 linguri de miere
  • - 8 linguri de ulei de floarea soarelui
  • - 1 pliculet de praf de copt
  • - 125 g de ricotta sau urda
  • - 3/4 linguri de dulceata de mure (eu am utilizat una nemaipomenit de buna, cu un intens gust de casa :) dulceata facuta de mama)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti integrali cu crema de ricotta si mure:

Am aprins cuptorul la 200 de grade. Am amestecat bine oul cu mierea si cu uleiul. Am adaugat putin cate putin, continuand sa amestec, faina impreuna cu praful de copt. Am framantat si am intins o foaie cu o grosime de circa 1 cm.

Am taiat biscuitii mei ajutandu-ma cu o forma rotunda si i-am dat la cuptor pentru circa 15 minute.

Intre timp am amestecat ricotta cu dulceata de mure.

Odata raciti biscuitii i-am grupat cate doi si i-am umplut cu crema de ricotta. Sunt mai buni daca ii lasati putin sa se patrunda de crema si sa se mai inmoaie. Recomand sa se serveasca, cel mai repede dupa doua ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti integrali cu crema de ricotta si mure" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose parfumate