Buna dimineata tuturor. Astazi am ceva special, delicios si sanatos pentru micul vostru dejun. Ce spuneti de niste biscuiti integrali umpluti cu o crema de ricotta si dulceata de mure...buuuuni...nu-i asa? Pacat ca pentru acesti biscuiti va pregatisem si o video reteta, dar computerul meu mi-a pierdut-o inainte de a publica. Se intampla...:(
Am aprins cuptorul la 200 de grade. Am amestecat bine oul cu mierea si cu uleiul. Am adaugat putin cate putin, continuand sa amestec, faina impreuna cu praful de copt. Am framantat si am intins o foaie cu o grosime de circa 1 cm.
Am taiat biscuitii mei ajutandu-ma cu o forma rotunda si i-am dat la cuptor pentru circa 15 minute.
Intre timp am amestecat ricotta cu dulceata de mure.
Odata raciti biscuitii i-am grupat cate doi si i-am umplut cu crema de ricotta. Sunt mai buni daca ii lasati putin sa se patrunda de crema si sa se mai inmoaie. Recomand sa se serveasca, cel mai repede dupa doua ore.