Biscuiti Inimioare

de Miss_B in Prajituri, 13 Feb 2012 | 5456 vizualizari

 

Sweet idea for Valentine's Day!

 

INGREDIENTE

  • 150 grame unt
  • 150 grame zahar tos
  • 1 ou mic
  • esenta de vanilie,aproximativ o lingurita
  • 400 grame faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de sare
  • cocos,bombonele si floricele mici,din zahar pentru decor
  • colorant rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Inimioare:

Frecati untul cu zaharul pana ce obtineti o crema. Incorporati, batand in acelasi timp, oul si vanilia.Treptat,puneti faina, sarea  si praful de copt, amestecand pana ce aluatul este gata (va avea o consistenta destul de moale).Puneti si colorantul rosu si framantati pana ce devine uniform.Dati aluatul la rece pentru 45 minute,pentru a se intari putin(incercati cu degetul).

Presarati suprafata de lucru cu faina si intindeti foi de aproximativ 4-5 mm (nu chiar foarte subitri, aveti grija sa nu se rupa). Folositi forme de inima si taiati. Coaceti timp de 15 minute la 180 grade, pana ce devin rumene.

Inima mare am taiat-o cu un cutit,apoi am facut bilute si le-am pus pe margini.Le-am copt la fel:15 minute.

Scrisul "LOVE" l-am facut din acelasi aluat.

In mijlocul inimii mari am uns cu miere si am presarat cocos.Apoi am decorat,precum in poze.

O idee simpla pentru a-i oferi ceva dulce celui drag de Valentine's Day!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Inimioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede