Biscuiti Inimioare

de Miss_B in Prajituri, 13 Feb 2012 | 4818 vizualizari

 

Sweet idea for Valentine's Day!

 

INGREDIENTE

  • 150 grame unt
  • 150 grame zahar tos
  • 1 ou mic
  • esenta de vanilie,aproximativ o lingurita
  • 400 grame faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de sare
  • cocos,bombonele si floricele mici,din zahar pentru decor
  • colorant rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Inimioare:

Frecati untul cu zaharul pana ce obtineti o crema. Incorporati, batand in acelasi timp, oul si vanilia.Treptat,puneti faina, sarea  si praful de copt, amestecand pana ce aluatul este gata (va avea o consistenta destul de moale).Puneti si colorantul rosu si framantati pana ce devine uniform.Dati aluatul la rece pentru 45 minute,pentru a se intari putin(incercati cu degetul).

Presarati suprafata de lucru cu faina si intindeti foi de aproximativ 4-5 mm (nu chiar foarte subitri, aveti grija sa nu se rupa). Folositi forme de inima si taiati. Coaceti timp de 15 minute la 180 grade, pana ce devin rumene.

Inima mare am taiat-o cu un cutit,apoi am facut bilute si le-am pus pe margini.Le-am copt la fel:15 minute.

Scrisul "LOVE" l-am facut din acelasi aluat.

In mijlocul inimii mari am uns cu miere si am presarat cocos.Apoi am decorat,precum in poze.

O idee simpla pentru a-i oferi ceva dulce celui drag de Valentine's Day!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Inimioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata alba