Biscuiti iepurasi, mielusei si floricele de Pasti

de Lily_Musat in Prajituri, 19 Apr 2011 | 6745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina,
  • 150 g ulei de palmier (unt),
  • 100 g zahar pudra,
  • 1 ou,
  • zahar vanilat,
  • coaja rasa de lamaie ,
  • 1 esenta lamaie,
  • un praf sare.
  • Ingrediente pentru glazura colorata:
  • 200 g zahar pudra,
  • 1 albus ou,
  • 1 lingura zeama de lamaie,
  • colorant alimentar,
  • ciocolata amaruie topita in bain marie pentru biscuitii ornati cu ciocolata.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti iepurasi, mielusei si floricele de Pasti:

Amestecati toate ingredientele cu o lingura, apoi cu mana pana se incorporeaza toate.

Apoi, aluatul il inveliti in folie si il dati 30 minute la frigider.

Intindeti o foaie de cca. 0.50 mm si taiati cu ce forme aveti.Eu am avut de iepuras, miel si floricica.

Puneti biscuitii intr-o tava teflonata si ii bagati la cuptor, la 175 grade pe gratarul din miljoc, pentru cca 15 minute.

 Sunt gustosi, fragezi si dragalasi...

Ornati biscuitii cu bezeaua facuta din ingredientele de mai sus.

Pofta buna, daca va indurati sa ii mancati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti iepurasi, mielusei si floricele de Pasti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Anamaria7 1

19.04.2011, 19:51

draguuuti! mamarute n-ai facut ca cea de pe unghia ta?

Rocsi 1

19.04.2011, 20:20

bravo..sunt minunati...si imi plac si unghiile tale

elena1988 1

21.04.2011, 09:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri alb-negru