Am tot cautat o reteta de biscuiti de casa, fara E-uri si grasimi hidrogenate si dupa ce am studiat mai multe, am adaptat una gustului meu si al baietelului meu.
Faina se adauga la urma, peste celelalte ingrediente amestecate. Eu nu am masurat-o, dar am pus in asa fel incat aluatul sa fie f moale, dar sa se si poata intinde cu facaletul. Puteti adauga faina alternand, o lingura de integrala, una de faina alba. Daca nu aveti integrala se poate folosi si numai faina alba, dar biscuitii nu vor avea aceeasi textura nisipoasa pe care le-o confera faina integrala.
Aluatul se intinde subtire, cam jumatate de cm, si se decupeaza cu forma de biscuiti, daca aveti, daca nu cu un paharel de diametru mic. Se pun in tava pe hartie de copt sau dupa ce ati uns tava cu unt si apoi ati tapetat-o cu faina. In aproximativ 10 minute, la temperatura medie, sunt copti si buni de servit:) Cu siguranta micutii ii vor devora cu pofta!