Biscuiti de ciocolata

de Giana in Dulciuri, 26 Noi 2014 | 5246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g margarina
  • 175 g zahar pudra
  • 280 g faina
  • 1 ou
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 4 linguri lapte rece
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 1 varf de cutit sare
  • scortisoara
Portii: 48
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de ciocolata:

Se freaca margarina cu zaharul. Cand compozitia devine spumoasa, se adauga oul, sarea, bicarbonatul dizolvat in cateva picaturi de otet, scortisoara, laptele si ciocolata topita intai pe aburi. Faina se adauga la sfarsit. Se framanta o coca si se da la rece pana cand se intareste.

Se intinde o foaie subtire de 7 mm, pe planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme. Resturile de aluat se aduna, se framanta si se intinde din nou o foaie, se taie cu forme. Se aseaza biscuitii pe o tava presarata cu faina, sau pe hartie de copt, si se coc la foc potrivit (180 `C) 10-15 minute. Se dau calzi prin zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Giana 1

27.11.2014, 09:02

Claudia, formele le am de la mama, nu stiu de unde le-a cumparat, le avea de multi ani.

Rocsi 1

27.11.2014, 14:57

Deliciosi si frumosi

mirela0911 1

28.11.2014, 15:30

Ce frumusei!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu iaurt