Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe lalena.ro
Consistenta acestor biscuiti este crocanta si sunt numai buni alaturi de un pahar de ceai cald sau lapte.
Cu aceasta reteta particip la concursul organizat de SunFood si Laura Adamache.
Intr-un bol amestecam uleiul cu sucul de rosii, adaugam zaharul si bicarbonatul si amestecam cu o lingura.
Turnam treptat faina ( nu turnati toata faina odata pentru ca este posibil sa nu va trebuiasca intreaga cantitate) si framantam pana cand obtinem un aluat care nu se lipeste de maini.
Presaram faina pe masa de lucru si intindem aluatul intr-o foaie de cca.5mm, apoi il decupam cu formele dorite.
Aluatul ramas il strangem, il intindem si il decupam pana cand terminam tot aluatul.
Tapetam o tava cu hartie de copt si punem biscuitii.
Dam tava la cuptorul preincalzit pentru aprox.10 minute (nu mai mult) la foc mediu.
Dupa ce sunt gata se scot si se lasa la racit.