Biscuiti cu gem

de yammy in Prajituri, 22 Mai 2009 | 10119 vizualizari

 

Biscuiti fragezi, incarcati in pojghita de nuca si umpluti cu gem parfumat...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr zahar
  • 100 gr unt1 ou ( galbenusul separat de albus)
  • 1/2 lingurita vanilie
  • 140 gr faina
  • 1/4 lingutita sare
  • 75 gr nuca maruntita
  • gem
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu gem:

-se mixeaza zaharul, untul, vanilia si galbenusul
-se adauga faina
-se framanta bine si se da 30 min la frigider
-se fac bilute, se dau prin albusul batut si apoi prin nuca, se fac gauri cu degetul sau cu ceva rotund
-le coacem la 180 grade 10 min
-dupa ce s-au copt le scoatem din cuptor , dar le lasam in tava 30 min, apoi le umplem cu gem
-se pastreaza in cutii inchise, si se servesc de preferita a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (9)

C_Luana_M 1

22.09.2010, 12:31

Foarte buni biscuitii tai!!!
Acum mai fac o portie, ca zilele trecute am ramas fara zahar si am facut doar 10 biscuiti...
Nu am avut nici nuca, asa ca i-am dat prin nuca de cocos si i-am facut fara gem. Iti spun ca sunt extraordinari si asa!!!

yammy 1

30.10.2010, 16:48

Ma bucur ca itzi plac
trebuie sa i refac si eu...

CretuValentina 1

21.01.2019, 20:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)