Biscuiti cu cacao

de laylalala in Prajituri, 15 Noi 2010 | 13844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 1 ou
  • 140 ml smantana
  • 120 gr faina
  • 80 gr cacao pudra
  • 1 lingurita mix de scotisoara, ghimbir si cuisoare
  • 1 lingurita praf Nesquik cu gust de banana
  • 1 lingurita praf Nesquik cu gust de capsuni
  • ¼ lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cacao:

Incinge cuptorul la 190˚C.

Intr-un vas bate untul cu zaharul. Incorporeaza oul apoi smantana. In alt vas amesteca restul ingredientelor apoi inglobeaza-le in compozitia cu ou.Pe o tava tapetata cu foaie de copt aseaza cate 1 lingurita plina de aluat la o distanta de 3-4 cm una de alta.Da biscuitii la copt 9-10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu migdale, portocale si gem