Biscuiti cu aroma de portocale

de divainbucatarie in Prajituri, 25 Oct 2010 | 6111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g zahar pudra,
  • 150 g unt,
  • 250 g faina,
  • 1 praf de copt,
  • 1 ou,
  • coaja rasa de la o portocala,
  • 2-3 linguri suc de portocale
Portii: 30
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu aroma de portocale:

Mixam untul moale cu zaharul pudra pana se omogenizeaza compozitia. Adaugam un ou si coaja de portocala si le amestecam pana se vor incorpora.  Apoi, punem faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praf de copt. La sfarsit adaugam sucul de portocale si amestecam bine.

Aluatul obtinut il punem intr-o forma de biscuiti sau intr-un cornet cu sprit stelat si cream forme ovale, cercuri sau inimioare. Ii coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 8-10 minute. Biscuitii copti ii lasam sa se raceasca. Puteti sa ii lasati simpli, dar daca va plac mai dulci puteti sa ii pudrati cu zahar sau ii glazurati cu ciocolata doar pe jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu aroma de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

divainbucatarie 1

27.10.2010, 22:42

Multumesc !

lia maria 1

28.10.2010, 14:57

Bun venit in gasca noastra! fursecurile sunt delicioasesi aspectoase

divainbucatarie 1

07.11.2010, 20:48

Multumesc Lia, abia acum am vazut mesajul de la tine, imi cer scuze ca iti raspund asa tarziu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Banuti italienesti cu lamaie si gem de prune