Biscuiti cu aroma de portocale

de divainbucatarie in Prajituri, 25 Oct 2010 | 6220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g zahar pudra,
  • 150 g unt,
  • 250 g faina,
  • 1 praf de copt,
  • 1 ou,
  • coaja rasa de la o portocala,
  • 2-3 linguri suc de portocale
Portii: 30
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu aroma de portocale:

Mixam untul moale cu zaharul pudra pana se omogenizeaza compozitia. Adaugam un ou si coaja de portocala si le amestecam pana se vor incorpora.  Apoi, punem faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praf de copt. La sfarsit adaugam sucul de portocale si amestecam bine.

Aluatul obtinut il punem intr-o forma de biscuiti sau intr-un cornet cu sprit stelat si cream forme ovale, cercuri sau inimioare. Ii coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 8-10 minute. Biscuitii copti ii lasam sa se raceasca. Puteti sa ii lasati simpli, dar daca va plac mai dulci puteti sa ii pudrati cu zahar sau ii glazurati cu ciocolata doar pe jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu aroma de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

divainbucatarie 1

27.10.2010, 22:42

Multumesc !

lia maria 1

28.10.2010, 14:57

Bun venit in gasca noastra! fursecurile sunt delicioasesi aspectoase

divainbucatarie 1

07.11.2010, 20:48

Multumesc Lia, abia acum am vazut mesajul de la tine, imi cer scuze ca iti raspund asa tarziu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu blat de aproape macarons