Biscuiti ciocomania lollipop

de Brindusa in Prajituri, 21 Mar 2010 | 4887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  unt, 225 g
  • zahar tos, 340 g
  • oua, 2 buc.
  • extract de migdale, vanilie (cam 1 lingurita in total)
  • faina 000, 300 g
  • cacao, 100 g
  • bicarbonat, 1/2 lingurita
  • praf de copt, 1 lingurita
  • un praf de sare
  • ciocolata, fulgi 150 g (minim 70 % cacao)
  • alune/migdale, 100 g
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti ciocomania lollipop:

Cu un mixer, amesteca primele 4 ingrediente (ingredientele umede). Cerne ingredientele uscate (faina, cacao, sare, praf de copt, bicarbonat) si amesteca-le in compozitie. Va rezulta o coca destul de tare. Cu o lingura incorporeaza ciocolata si alunele.

 Pe o tava pune hartie de copt (eu o lipesc cu putin unt ca sa stea pe tava si sa nu se ridice). Cu mana putin unsa cu ulei fa bilute din coca si pune-le cu putin spatiu intre ele, pentru ca la copt se lasa.

Coace in cuptorul incalzit, la 190 C, cam 15 minute. Daca ai cuptor electric, poti face 2 tavi deodata, daca folosesti ventilatorul. Mie mi-au iesit cam 4 tavi. Poti manca biscuitii asa, sau topesti ciocolata alba si ii glazurezi. Eu am pus putin colorant alimentar albastru in ciocolata, for fun. Si s-a intarit asa de tare ciocolata, ca n-am mai putut s-o folosesc drept glazura. Am facut niste acadele

sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti ciocomania lollipop" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]