Pentru o portie de 40 biscuiti avem nevoie de:
Frecam untul spuma, adaugam zaharul si apoi oul intreg. Amestecam bine, pana ce ingredientele sunt bine incorporate! Acum este timpul sa adaugam aromele (esenta de vanilie, ghimbirul, scortisoara si bineinteles, nelipsita sare)! Apoi adaugam faina, cacaua si praful de copt! Obtinem un aluat fraged! Adaugam fulgii de ciocolata si merisoarele/cranberries!
Amestecam toate ingredientele si din aluatul obtinut modelam bilute de marimea unei nuci, pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, lasand spatiu intre ele, pentru ca se vor lati in timpul coacerii!
Dam biscuitii la cuptorul incins la 180*C pentru 8-10 minute!
Lasam biscuitii sa se raceasca in tava, pana cand se intaresc! Se servesc cu pofta alaturi de nelipsitul pahar cu lapte! Sa va fie de bine si... atentie la calorii!!! :))