Biscuiti "Black Forest"

de Cantboilanegg in Prajituri, 19 Mar 2011 | 4888 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru o portie de 40 biscuiti avem nevoie de:

  • 150 g faina
  • 30 g cacao
  • o lingurita de praf de copt
  • 1/2 lingurita de sare
  • 110 g unt
  • 100 g fulgi de ciocolata
  • 100 g zahar brun
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 1/2 lingurita de ghimbir
  • 100 g cranberries/merisoare confiate
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti "Black Forest":

Frecam untul spuma, adaugam zaharul si apoi oul intreg. Amestecam bine, pana ce ingredientele sunt bine incorporate! Acum este timpul sa adaugam aromele (esenta de vanilie, ghimbirul, scortisoara si bineinteles, nelipsita sare)! Apoi adaugam faina, cacaua si praful de copt! Obtinem un aluat fraged! Adaugam fulgii de ciocolata si merisoarele/cranberries!

Amestecam toate ingredientele si din aluatul obtinut modelam bilute de marimea unei nuci, pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, lasand spatiu intre ele, pentru ca se vor lati in timpul coacerii!

Dam biscuitii la cuptorul incins la 180*C pentru 8-10 minute!

Lasam biscuitii sa se raceasca in tava, pana cand se intaresc! Se servesc cu pofta alaturi de nelipsitul pahar cu lapte! Sa va fie de bine si... atentie la calorii!!! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti "Black Forest"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Tavalita"