Biftec tartar cu sos gorgonzola

de Bucataras in Vita, 7 Mar 2012 | 4496 vizualizari

 

O reteta cu gorgonzola ce merita incercata daca va place biftecul

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente:
  • Muschi de vita
  • 1 cana de gorgonzola dolce IGOR
  • 1 cana de smantana
  • 1 cana de maioneza
  • Legume fierte, la alegere
  • Telina pentru decor
  • Vin
  • Zahar
  • Mirodenii
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biftec tartar cu sos gorgonzola:

Fierbeti legumele impreuna cu putin zahar, mirodeniile si vinul, timp de 5- 6 ore. Strecurati-le si lasati sosul rezultat sa se raceasca.

Bateti maioneza impreuna cu gorgonzola dolce IGOR si apoi adaugati putin cate putin din smantana.

Continuati sa amestecati pana cand obtineti o textura cremoasa.

Pentru a servi – intindeti sosul de legume cu vin pe o farfurie, puneti biftecul tartar si acoperiti cu sosul de gorgonzola.

Decorati cu telina proaspata, taiata julienne.

advertorial produse marca Igor 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec tartar cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Lau 1

08.03.2012, 14:37

MIUTA 1

09.03.2012, 17:30

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carne de vitel in sos de legume