Bifes de vanat cu sos Mirandeza si mandioca prajita

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 11 Sep 2013 | 4152 vizualizari

COMENTARII (21)

nilgun 1

11.09.2013, 22:52

yummy

MotanLaOale 1

11.09.2013, 22:53

Angelina_Elena 1

11.09.2013, 22:54

Ce bine arata!

cristeena20 1

11.09.2013, 23:03

multuemsc..sis avedeti ce bun gust are...

Bya Ralu 1

11.09.2013, 23:03

ooo ce minunatie ne-ai adus

Miha 1

11.09.2013, 23:14

apai tu vorbesti limbi straine cu noi...

karla 1

11.09.2013, 23:44

Aurelia 07_07 1

12.09.2013, 06:56

portiadelumina 1

12.09.2013, 06:59

Eu nu ştiu limba aia, dar la ce văd gătit m-aş pricepe să traduc la mâncat. ) Bun!

Panacris 1

12.09.2013, 07:59

Rocsi 1

12.09.2013, 13:47

Cred ca e ceva bun

laura_n 1

12.09.2013, 15:08

multumim ca ne impartasesti din arta culinara locala

Lia_ 1

12.09.2013, 15:36

ah ce dor imi e de carne de vanat! Tata era un pasionat vanator si am mancat tot ce se putea vana si facute obligatoriu in vin

cristeena20 1

12.09.2013, 22:03

Multumesc mult!! Acest fel d emancar enue neaparat de aici..ei mananca ff putine lucruri si deloc variate. Aici am adaptat ingredientele gasite pentru a face feluri d emancare bune. De exemplu mandioca e un fel de cartof..ei o mananca doar foarta..noi am incercat prajita si a iesit fff buna.

cristeena20 1

12.09.2013, 22:03

Lia, ai dreptate, carnea de vanat e foarte buna. Eu am mancat prima data aici. Primim mereu proaspata.

diaconta 1

12.09.2013, 22:05

Hmmmmmmm ce zici tu ca ai prestat aici Cristeena?

RuxyRux 1

23.11.2013, 11:14

Cred ca e grozava...ce fel de animal este?

babi5 1

23.11.2013, 14:22

Sylvia 1

23.11.2013, 15:03

tare imi place reteta asta de obicei eu apar cu denumiri de care nu a auzit nimeni dar trebuie sa recunosc ca m-ai depasit, am citit titlu si habar nu avea ce contine bravo tare buna trebuie sa fie

cristeena20 1

23.11.2013, 20:22

Multumesc silvia draga..de fapt reteta asta a inventat-o sotul meu aici. Avem multa carne de vanat..un fel de caprioara si a trebuit sa inventeze ceva sa aiba trecere la clienti..ceva rapid si bun. Si acum a devenit reteta preferata a mutlora, chiar si a mea.

cristeena20 1

23.11.2013, 20:26

Ruxy..e un fel de caprioara , ceva de pe aici...si uneori aduc un fel de magar salbatic) ideea e ca e buna carnea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura din carne de mistret