Bezele cu aroma de capsuni

de epurasha2bb in Dulciuri, 31 Aug 2014 | 4937 vizualizari

 

niste norisori colorati dulci pe care ii facem rar dar si cand ii facem dispar imediat:)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr zahar pudra
  • 4 albusuri
  • 1 lingurita de otet/zeama de lamaie
  • 1 praf de sare
  • putin gem de capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele cu aroma de capsuni:

Se bat albusurile separate bine de galbenus cu sare si lingurita de otet pana se face o spuma alba mata.Eu am folosit mixerul la viteza mare intai si apoi cand incepem sa aduagam zaharul pudra micsoram viteza.Mixam pana ce se incorporeaza bine zaharul si se tine bezeaua de fundul castronului cand il intorci cu gura in jos. Apoi pregatim cuptorul la 110 grade si o tava cu hartie de copt pe care posam bezelele.Eu am adaugat foarte putin in compozitie din gemul de capsuni, numai cat sa-i dea o aroma dar s-au si colorat rozaliu spre mov.Le bagati la cuptor pentru 1 ora -1 h 1/2, apoi oprim cuptorul dar nu scoatem tava pana nu se racesc bezelele , abia apoi o scoatem.

Se servesc cand s-au racit bine.pentru decor am mai presarat cateva inimioare mici de zahar de la Dr Otker.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu aroma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Bezele