Bezele

de Deny22 in Dulciuri, 13 Dec 2015 | 3495 vizualizari

 

Foarte usor si rapid de facut, deloc costisitoare.

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri ou
  • 125 gr zahar pudra
  • 1/2 lingurita otet
  • 1/2 lingurita amidon
  • 1 praf sare
  • colorant alimentar (optional)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Albusurile se bat spuma, apoi se adauga otetul, amidonul si sarea si continuam sa mixam bine pana cand albusurile vor arata ca o spuma tare.

Apoi, pe rand adaugam cate o lingura de zahar pudra si mixam foarte bine pana cand compozitia este tare si nu curge de pe palea mixerului.

Optional, adaugam colorant alimentar.

Se poseaza in tava si se baga la cuptor la foc foarte mic aproximativ 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

vasy16 1

27.02.2016, 00:30

vasy16 1

27.02.2016, 00:31

Buna seara,cam la ce temperatura trebuie bagate la cuptor?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]