Béchamel

de Doralinda in Pt. paste, 31 Ian 2013 | 6109 vizualizari

 

Un sos care se potriveste la multe retete la cuptor!

 

INGREDIENTE

  • 250 ml lapte
  • 20 gr unt
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • jumate lingurita nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Béchamel:

Topim untul si adaugam faina amestecand bine. Laptele il fierbem putin apoi turnam peste untul cu faina amestecand bine si punem nucsoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Béchamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos bechamel