Batoane cu salam si cascaval

de mary993 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2014 | 12601 vizualizari

 

Asa zisele "bunaciuni" de sotul meu.Foarte bune si rapid de facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • salam feliat
  • cascaval
  • ulei
  • vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu salam si cascaval:

Am taiat aluat ca si in poze si am pus cascavalul si salamul.Le-am rotunjit si le-am pus pe o tava tapetata.Le-am dat cu ulei deasupra si vegeta.15 min in cuptor pana au prin o culoare maronie la 160gr.

TIPS-URI

1

Se poate pune orice inuntru.Am facut unele umplute cu rosii si mozzarella cu putin piper.delicioss!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri umplute cu branza