Batoane alb-negru

de divainbucatarie in Prajituri, 7 Noi 2010 | 3902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr faina
  • praf de sare
  • 90gr unt
  • 150gr zahăr
  • 2 oua
  • 2 linguri Nesquik
  • 1 lingura cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane alb-negru:

Se amesteca untul cu zaharul. Se adauga ouale intregi si se amesteca bine, pana la omogenizare. Adaugam si faina si amestecam bine.
Compozitia obtinuta o impartim in doua jumatati. In una din ele adaugam Nesquik si cacao si amestecam pana se coloreaza compozitia. Din cele doua jumatati facem 2 bile si le bagam in staniol la frigider pentru o ora. Dupa ce le scoatem din frigider, incalzim cuptorul la 180°C. Punem hartie de copt in tava si facem 2 rulouri de culori diferite pe care le punem unele langa altele, le rasucim si le punem pe hartie. Se lasă un mic spatiu între batoane pentru ca acestea vor creşte un pic. Le dam la cuptor pentru 12-13 minute si apoi le lasam sa se raceasca pe un gratar.

Copiilor le-au placut foarte mult!

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane alb-negru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fulgi de ovaz si ciocolata