Bastonase de pui la cuptor

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2011 | 6279 vizualizari

 

Nimic mai simplu si mai usor decat aceste bastonase, ca in reclama TV....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare, piper
  • 1 ou
  • 3-4 lg de pesmet
  • 2 pumni de fulgi porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bastonase de pui la cuptor:

Se taie pieptul de pui bastonase de vreo 5 cm lungime si potirivit de groase. Se condimenteaza cu sare si piper.

Pesmetul se amesteca cu fulgii de porumb zdrobiti. Oul se bate bine cu un praf de sare.

Se iau bucatile de pui, se dau prin ou iar apoi prin amestecul de pesmet. Se aseaza bucatile de carne direct pe gratarul cuptorului si se lasa timp de 20-25 minute la foc potrivit (170-180 grade).

Se servesc cu ketchup de casa sau maioneza. 

Foarte bune, foarte crocante, excelente pentru copii si nu numai.

TIPS-URI

1

Se pune o tava dedesubtul gratarului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute,invelite in piept de pui