Bastonase de pui la cuptor

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2011 | 6540 vizualizari

 

Nimic mai simplu si mai usor decat aceste bastonase, ca in reclama TV....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare, piper
  • 1 ou
  • 3-4 lg de pesmet
  • 2 pumni de fulgi porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bastonase de pui la cuptor:

Se taie pieptul de pui bastonase de vreo 5 cm lungime si potirivit de groase. Se condimenteaza cu sare si piper.

Pesmetul se amesteca cu fulgii de porumb zdrobiti. Oul se bate bine cu un praf de sare.

Se iau bucatile de pui, se dau prin ou iar apoi prin amestecul de pesmet. Se aseaza bucatile de carne direct pe gratarul cuptorului si se lasa timp de 20-25 minute la foc potrivit (170-180 grade).

Se servesc cu ketchup de casa sau maioneza. 

Foarte bune, foarte crocante, excelente pentru copii si nu numai.

TIPS-URI

1

Se pune o tava dedesubtul gratarului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu surprize