Basler Brunsli - Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun

de Kadia80 in Dulciuri, 8 Dec 2011 | 8745 vizualizari

COMENTARII (39)

Lau 1

08.12.2011, 16:16

sunt prima

Kadia80 1

08.12.2011, 16:24

gaby_gabytza 1

08.12.2011, 17:10

foarte reusite

Cris2711 1

08.12.2011, 17:16

minunati

daniela 1

08.12.2011, 17:49

Tare faini!

adasev12 1

08.12.2011, 17:53

f buni

aziz 1

08.12.2011, 17:55

diaconta 1

08.12.2011, 18:21

ce frumosi sunt

Rocsi 1

08.12.2011, 19:04

foarte frumosi!!!

Adinuta 1

08.12.2011, 19:17

ce frumosi

Criss 1

08.12.2011, 19:20

Super reteta!

alinutzika 1

08.12.2011, 19:38

ce buni..

gaby_duceag 1

08.12.2011, 19:43

foarte frumosi

Angelina_Elena 1

08.12.2011, 19:47

tare buni si frumosi

ionela2682 1

08.12.2011, 20:40

MotanLaOale 1

08.12.2011, 21:17

trebuie sa fie bune
dar in cuptor obisnuit nu se fac??

Kadia80 1

08.12.2011, 21:24

ba da merg si-n cuptor obisnuit, dar n-am Trebuie mai mult uscate la foc mediu cateva minute, dar cu ochii pe ele sa nu se arda

Mitinita 1

08.12.2011, 21:42

foarte faine

mihaelar63 1

08.12.2011, 22:06

Super !!!
Cu cat timp inainte de craciun ii pot face ?
cum ii pastrez ?

mirela0911 1

08.12.2011, 22:12

ce frumoase sunt si sigur delicioase

alieli 1

08.12.2011, 22:30

Lorra 1

08.12.2011, 23:09

boon

rodica_m 1

09.12.2011, 08:19

ooo...nu-i rau..incep pregatirile de Craciun!!! arata foarte binee!

lilik 1

09.12.2011, 11:15

minunati

Kadia80 1

09.12.2011, 12:04

@ Mihaela: Se pot pastra 2-3 saptamani la rece şi uscat (intr-o cutie inchisa). Dar trebuie ascunsi bine pentru ca altfel dispar ca la mine mai am doar unul…

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu(biban rosu) prajit

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu osânză