Barcute matinale :)

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2012 | 3770 vizualizari

 

din ciclul micul ejun ptr puiutii mei,pe linga sandwich le-am facut si niste barcute...nu am stiut cum sa le zic asa ca sper ca denumirea e ok...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 felii rosii
  • 4 scobitori
  • 2 felii castravete
  • sare
  • morcov
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute matinale :):

ouale se fierb 10 minute, apoi se lasa sub jet rece de apa.

le decojim si le taiem in doua pe lung...eu nu am schimbat continutul oului ca ai mei copii nu ma iaveau rabdare. :) am presarat doar sare.

pe o scobitoare,infingem jumatate felie castravete ,iar scobitoarea o infingem in ou.

in fatza pune jumatate felie morcov si pe galbenus o bucatica rosie.

barcutele le asezam fiecare pe o felie de rosie.

TIPS-URI

1

ele se pot orna dupa plac si bineinteles umplutura poate varia dupa plac si ea....

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute matinale :)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gustare pentru udatori