Barcute de dovlecei umpluti

de Constelatialeu in Porc, 18 Oct 2016 | 3429 vizualizari

COMENTARII (16)

cristinutanicolita 1

18.10.2016, 20:00

Auras12 1

18.10.2016, 20:03

Bucataras Medi 1

18.10.2016, 20:04

Sa inteleg ca te dai in barci?...cam bune barcutele astea.

Bunica 1

18.10.2016, 20:11

Ahaaaaaaaaaaaa!Doar două porții))Deci să nu cerem nimic din bunătate

diaconta 1

18.10.2016, 20:37

te dai in barci Leoaico? )

MotanLaOale 1

18.10.2016, 21:10

bune bune

Renataedina 1

18.10.2016, 21:58

Andra_Constantinescu 1

18.10.2016, 22:04

Super!

RuxyRux 1

18.10.2016, 22:08

Imi dai o barcuta ? Arata bine de tot!

mihaelar63 1

19.10.2016, 00:24

Te dai cu barca ? Este bun leganatul mai ales seara

dantes 1

19.10.2016, 07:32

Bune!

mirela0911 1

19.10.2016, 08:42

Ce buni sunt dovleceii umpluți!

anca_rm 1

19.10.2016, 10:15

ce mult imi plac

Bya Ralu 1

19.10.2016, 15:41

bun bun

Rocsi 1

19.10.2016, 20:58

Ksenya 1

21.10.2016, 10:00

frumoase si delicioase barcute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu fenicul si orez Thai