Barcute de dovlecei

de SanatateAcasa in Mancaruri de legume, 24 Apr 2012 | 5993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic, alb,
  • sare, piper,
  • putin ulei de masline (1-2 lingurite),
  • putina verdeata proaspata, tocata marunt
  • 2 ciuperci champignon, mici.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute de dovlecei:

Dovlecelul se spala, se taie pe din doua. Se scobeste miezul cu o lingura, apoi se scoate miezul si se taie in bucati. Ciupercile se spala si se taie in bucati. Se umple barcutele cu dovlecel taiat marunt si ciuperci.

Se unge o tava termorezistenta cu putin ulei si se da deoparte. Se presara sare, piper si putin ulei peste barcute, apoi se pun in tava, in cuptor, unde vor sta la foc mediu, circa 20 de minute.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

uscati umplutura inainte sa va folositi pentru umplerea barcutelor, intrucat dovlecelul si ciupercile au multa apa. Puneti bucatile de dovlecel si ciuperci pe gratar, lasati-le sa se rumeneasca putin, apoi umpleti barcutele. Si daca barcutele isi lasa zeama, scurgeti-o. Pentru mai multa savoare, puteti folosi putina branza rasa, cu putine grasimi, pe care sa o adaugati pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu orez si legume