Bagheta umpluta cu branza proaspata

de gabrielagina in Dulciuri, 11 Sep 2013 | 2841 vizualizari

 

Acesta este specific Slovaciei. Pot sa spun doar ca este foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • - 6 minibaghete
  • - 250 gr branza prospata
  • - 1 galbenus de ou
  • - 1 plic de zahar vanilinat
  • - pesmet
  • - 2 lingurite suc lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta cu branza proaspata:

Se amesteca branza cu galbenusul de ou, zaharul vanilinat si sucul de lamaie. Baghetele se taie in 2 si fiecare bagheta se umple cu compozitie iar deasupra se da prin pesmet pentru ca sa nu iasa compozitia. Se prajesc in ulei maxim 1 minut. Se scot pe un servetel pentru a nu fi prea uleioase

TIPS-URI

1

In compozitie puteti adauga putin zahar daca va place sa fie mai dulci

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta cu branza proaspata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifla cu branza Camembert, rozmarin si nuci pecan