Bagheta umpluta cu branza proaspata

de gabrielagina in Dulciuri, 11 Sep 2013 | 2860 vizualizari

 

Acesta este specific Slovaciei. Pot sa spun doar ca este foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • - 6 minibaghete
  • - 250 gr branza prospata
  • - 1 galbenus de ou
  • - 1 plic de zahar vanilinat
  • - pesmet
  • - 2 lingurite suc lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta cu branza proaspata:

Se amesteca branza cu galbenusul de ou, zaharul vanilinat si sucul de lamaie. Baghetele se taie in 2 si fiecare bagheta se umple cu compozitie iar deasupra se da prin pesmet pentru ca sa nu iasa compozitia. Se prajesc in ulei maxim 1 minut. Se scot pe un servetel pentru a nu fi prea uleioase

TIPS-URI

1

In compozitie puteti adauga putin zahar daca va place sa fie mai dulci

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta cu branza proaspata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifla cu branza Camembert, rozmarin si nuci pecan