Usor de facut, de efect si foarte buna.
Bagheta se taie in 4-5 bucati si se scoate miezul cu un cutit sibtire si lung.
De preferat ca marimea bucatilor taiate sa fie cat latimea feliilor de cascaval.
Se taie sunca in batoane de lungimea bucatilor de bagheta si sectiune de 1x2 cm.
Se infasoara fiecare bucata de sunca intr-o felie de bacon si una de cascaval.
Se introduce cu grija ruloul in bucata de bagheta fara miez.
Se face bagheta la loc, bucata langa bucata, si se mai taie transversal la 3-4 cm sa rezulte bucati potrivite.
Se pun intr-o tava pe folie metalica.
Se topeste untul si se amesteca cu ceapa verde tocata, cascavalul ras, patrunjelul tocat, piper si se pune peste bagheta in tava.
Se inveleste in folie si se introduce in cuptor 25-30 minute.
Ultimile 10 minute se da folia la o parte sa se rumeneasc putin.
Se desfac bucatile si se servesc.
Pofta Buna!