Baby Hering cu mamaliguta si mujdei de usturoi

de Dya Daniela Andrei in Peste, 29 Mai 2013 | 6180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg baby hering
  • 2-3 linguri cu faina
  • malai pentru mamaliguta
  • mujdei de usturoi: o capatana de usturoi, 1 lingurita cu ulei de masline, 2 linguri cu smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baby Hering cu mamaliguta si mujdei de usturoi:

Curatam pestele si il clatim bine. Il trecem apoi prin faina si il punem la prajit in uleiul incins. Il servim cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baby Hering cu mamaliguta si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (29)

Dya Daniela Andrei 1

30.05.2013, 16:08

Multumesc mult!

Rocsi 1

30.05.2013, 20:00

Panacris 1

25.11.2013, 07:40

Simplu și gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu ton la cuptor