Bucatile de piept de pui se pun la prajit separat in ulei, se lasa pana prind o culoare frumoasa aurie-maronie, dupa care se scot pe servetele absorbante pentru a indeparta surplusul de ulei.
Intr-o alta tigaie se inginge uleiul si se soteaza ceapa salota, ustoroiul,chilli, lemon grass si ghimbirul, se amesteca bine si se lasa sa se amestece aromele. Se adauga si carnea de pui, se continua prajirea, se amesteca bine cu condimentele, se acopera cu un capac si se continua prajirea, se incearca cand este gata se ia de pe foc si se lasa in asteptare. Se asezoneaza si se serveste fierbinte.
Se poate servi cu garnitura de legume, morcovi taiati bare, fire de praz taiat tot bare, se soteaza un pic , dupa care se face un inel din lamaie se introduc legumele care in prealabil au stat pe servetele absorbante pentru inlaturarea surplusului de ulei, si se poate servi, ca in imaginea alaturata.
Pentru design am ornat cu o ridichie. Se poate adauga inprejurul preparatului coriandru uscat.
Va doresc pofta buna.