Arpacas Champignon

de danona in Mancaruri de legume, 2 Mai 2011 | 6696 vizualizari

COMENTARII (10)

Cris2711 1

02.05.2011, 20:18

Ramonica 1

02.05.2011, 20:46

Interesanta reteta

mirela0911 1

02.05.2011, 21:37

Cred ca e bun si-mi place si farfuria bine ai venit

LUK 1

02.05.2011, 22:37

buna mancarica

Lau 1

02.05.2011, 22:59

bine ai venit

MotanLaOale 1

03.05.2011, 08:50

danona 1

03.05.2011, 09:38

Multumesc! Multumesc! Eu sunt doar bucuroasa ca pot prepara ceva nou si usor de facut familiei mele. Caut mereu sa folosesc ingrediente sanatoase in toate retetele mele. Stiati ca Arpacasul contine minerale importante: magneziu, fosfor, siliciu si potasiu. Arpacasul are gluten in cantitati foarte mici si este bogat in amidon, fiind foarte nutritiv si energizant, acoperind o mare parte din necesitatile energetice ale organismului. Pentru aceasta este recomandat celor care fac eforturi fizice peste medie....si aici cred ca se inscriu si COPIII MEI cei mega activi

mamaieelena 1

04.05.2011, 14:27

super bun

adry88 1

26.05.2011, 15:59

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci