Aripioare pane

de elena1988 in Pui, 28 Feb 2011 | 8102 vizualizari

 

Sunt foarte buneeeeeeeee

 

INGREDIENTE

  • eu am folosit 1 kg de aripi
  • pentru marinata:
  • sos de soia light
  • 2 lamaii mari
  • 4 linguri de ulei
  • Crusta:
  • faina,
  • oua ,
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare pane:

La aripioare le-am taiat cioturile si le-am pus la marinat ( sos de soia, ulei, zeama de lamaie). Dupa ce au stat la marinat  peste 2 ore (puteti sa le tineti si mai putin de 2 ore, dar cu cat stau mai mult la marinat cu atat mai bine) le-am crestat un pic si le-am pus pe o tigaie grill si le-am  facut pe ambele parti. Cand sunt aproape gata le asezam intr-o farfurie si le lasam un pic sa se raceasca, dupa care le dam prin faina, ou si pesmet  si iarasi prin ou si pesmet ( am facut pane dublu) ies mai bune asa si se prajesc in ulei incins si mult. Se pun pe servetele sa se scurga de ulei, noi am papat cu cartofii prajiti si usturoi cu maioneza.

TIPS-URI

1

folositi sos de soia light, daca puneti sos de soia normal este mai gros si necesita sa pui mai mult

2

puteti sa le fierbeti putin si apoi sa le scurgeti si sa le puneti la marinat sau le puteti face cum am facut eu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]