Aripioare la cuptor cu Delikat

de Valclaudia in Retete Delikat, 10 Iun 2018 | 1431 vizualizari

 

Cum poti obtine cele mai gustoase aripioare la cuptor? Folosind Delikat pentru pui si atat! Este un amestec de condimente 100% natural care cu siguranta nu-mi va lipsi sin camara de acum inainte! ;)

 

INGREDIENTE

  • 7-8 aripioare de pui
  • 2 lingurite Delikat pentru pui
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor cu Delikat:

Transam aripioarele, le clatim in apa rece si le stergem cu servetele absorbante de bucatarie.

Preincalzim cuptorul la 180 Grade Celsius.

Peste aripioarele transate punem 2 lingurite condiment pentru pui de la Delikat, amestecam sa se imbrace uniform in culoare si savoare aripioarele, apoi le asezam in tava pe gratar.

Punem sub gratar, in tava 1/2 cana apa , apoi dam aripioarele la cuptor pentru 30-40 minute, timp in care acestea capata culoare rumena, apetisanta.

Servim aripioarele cu sos tzatziki, o nebunie!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor cu Delikat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc in sos de mustar