Stii sentimentul acela care te incearca in momentul in care cineva din casa te intreaba "maine ce faci de mancare?". Pe mine, una, ma trec fiorii...
Si bineinteles, ca daca ar fi dupa unii, am manca doar cartofi prajiti si piure.
Dar ...
In tigaia wok pui uleiul si il incingi.
Torni legumele congelate si adaugi 100 ml de apa. Condimentezi cu sare si piper. Lasi totul la foc mic pana cand scade apa.
Adaugi usturoiul tocat, apoi piper pana cand devin suficient de picante, amestecand usor. Daca vrei poti adauga si boia iute.
Aripioarele le cureti, le impletesti si le condimentezi, apoi le asezi in tava in care ai pus uleiul.
Adaugi 250 ml apa si acoperi cu hartie pentru copt.
Dai la cuptor (incalzit!) pentru 30 minute.
Indepartezi hartia de copt si ungi aripioarele cu mierea. Adaugi portocalele decojite.
Stingi focul si mai lasi cca 15 minute.
1
pui Agricola
2
picant-dulce