Aripioare de pui umplute cu branza

de Oana in Pui, 2 Iun 2013 | 4167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare mari de pui
  • 100 gr branza telemea putin sarata
  • 1 fir de usturoiu verde
  • 2 linguri cu marar tocat
  • 1 galbenus de ou
  • sare si piper 
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui umplute cu branza:

Aripioarele se spala bine si se sterg cu un servet de hartie. Cu ajutorul unui cutit mic si ascutit se desface usor pielea de deasupra aripioarei.

Branza rasa se amesteca cu usturoiul verde tocat marunt, mararul si galbenusul de ou. Se umplu aripioarele cu compozitia de branza, se condimenteaza cu sare si piper. Se ung cu putin ulei si se pun in tava, plus 100 ml apa. 

Se pune tava in cuptorul incins si se lasa la foc potrivit pana se rumenesc deasupra. 

Le-am servit cu fasole galbena cu usturoi verde si marar.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si branza de vaci.

2

Se pot frige pe gratarul din cuptor, iar tava goala se pune dedesubt pentru a aduna sucul ce curge din carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui inabusite cu usturoi