Aripioare de pui pane

de lavinia24 in Pui, 15 Mar 2011 | 14109 vizualizari

 

O reteta rapida,simpla si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 7-8 aripioare de pui
  • pesmet
  • 2 oua
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui pane:

Aripioarele se spala bine,se taie in 2,se scurg bine de apa si se condimenteaza cu sare si piper.In timp ce uleiul se lasa la incins,aripioarele se dau prin ouale batute bine,iar apoi prin pesmet.Se scot pe un servetel de bucatarie si se pot servi cu piure de cartofi sau cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de cartofi cu pulpe de pui