Aripioare de pui Panacris

de Panacris in Pui, 26 Iul 2013 | 3791 vizualizari

 

O rețetă super rapidă, 2 în 1;) Oana mulțumesc ptr inspirație! ;)

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui cca. 600 g,
  • brânză Camembert de la Islos,
  • cartofi roșii de Covasna cca. 1000 g,
  • sare iodată,
  • praf de chimien,
  • boia de ardei dulce,
  • piper proaspăt măcinat,
  • condimente de pui tandori (extra!) cine dorește mai picant,
  • ulei de măsline,
  • dulceață de morcovi a la Panacris ( vezi rețeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html)
  • vas tip gril de la Decorix, prin intermediul Cămarei Bucătăraș;
  • Pentru decor:
  • frunze de mentă și creson
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui Panacris:

Cartofii se curăță, se taie rondele și se așează pe fundul vasului grill;)  Între timp aripile de pui, se spală, se șterg cu un șervet de hârtie, apoi cu ajutorul unui cuțit mic, se desface pielea de deasupra aripioarei, unde se introduce câte o bucată de brânză Camembert, apoi se condimentează cu sare iodată, piper proaspăt măcinat, praf de chimen, boia dulce de ardei, câte o lingură de dulceață de morcov a la Panacris ( vezi rețeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html )  și puțin ulei de măsline. Aripioarele se așează pe grătarul vasului de grill, se pune dă la cuptorul preîncins cca. 15 minute neacoperit, pentru a-și obține crusta, apoi se acoperă și se lasă la cuptor, ptr cca. 30 de minute la foc mic. Aripioarele și cartofii, se servesc fierbinți simpli sau alături de o  salată delicioasă;) Pentru decor a, folosit mentă și creson din cultura proprie;) Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~