Aripioare de pui la grill

de alilianaa in Pui, 17 Feb 2013 | 3050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g aripi de pui
  • condimente pentru pui Kotanyi
  • 40 ml ulei
  • 4 linguri smantana
  • 5 graunti de usturoi
  • cimbru
  • o lingura suc de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la grill:

Aripioarele se spala, se curata. Se condimenteaza cu condimente de pui Kotanyi, se ung cu putin ulei si se pun pe grill. 

Sosul: usturoiul pisat peste care se pune un praf de sare este frecat bine cu 40 ml ulei (ca pe o maioneza). Se pune in picatura zeama de lamaie. Cand capata consistenta se adauga smantana. 

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu tarhon si unt aromat cu portocale, servit cu piure de dovleac