In pana de idei, cu cateva ingrediente prin casa, am reusit sa fac o mancarica foarte gustoasa.
Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem in tava. Deasupra lor punem si aripioarele, le ungem bine cu iaurt, presaram sare piper si oregano.
Punem si o cana de apa in tava si dam la cuptor pentru 50 de minute.
Dupa primele 30 de minute, intoarcem aripioarele si pe partea cealalta.
Punem si ardeii capia la copt. Cand sunt gata se pun intr-un vas cu apa rece si se ia pielita.
Taiem ardeii in fasii si ii punem intr-un bol. Separat, intr-un pahar facem dressing-ul. Punem 2 linguri de ulei de masline, 1- lingiri de otet, dupa gust, sare si zahar si amestecam sa le dizolvam bine.
Adaugam dressing-ul peste ardei si amestecam. Servim aripioarele cu cartofi si ardei copti. Presaram oregano.
Pofta buna!
1
Puteti adauga si alte verdeturi in afara de oreagano.