Aripioare de pui cu maghiran (in sos)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Dec 2013 | 5137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare de pui
  • 200 gr kaizer
  • o lingurita cu maghiran uscat
  • o capatana de usturoi
  • 150 ml suc de rosii
  • 200 ml supa de pui
  • cateva frunzulite de busuioc
  • un praf de chili si sare dupa gust
  • o legatura de patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui cu maghiran (in sos):

Asezam aripioarele in vasul cooker-ului si le rumenim selectand din MENU functia FRY pentru 10 minute. In ultimele 2 minute adaugam usturoiul feliat, kaizerul si condimentam dupa gust. Adaugam supa de pui si sucul de rosii si setam, din nou, functia FRY pentru inca 30-40 de minute. In tot acest timp sosul format va fierbe usor, in final avand textura potrivita. Servim aripioarele cu patrunjel verde proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu maghiran (in sos)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui la Multicooker