Aripioare crocante la cuptor, marinate in lapte batut

de Satisfyyourcravings in Pui, 10 Aug 2018 | 3817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame aripioare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 cana lapte batut
  • 1 lingurita paprika afumata
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • sare, piper
  • 1/2 cana pesmet (eu am folosit japonez- panko)
  • 1 lingurita mix de condimente italienesti
  • ulei
  • orez pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante la cuptor, marinate in lapte batut:

Se amesteca laptele cu paprika, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sare, piper si pudra de usturoi si se toarna peste aripioarele curatate. Se lasa la marinat minim 2 ore. 

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

Se amesteca pesmetul cu mixul de condimente. 

Se acopera aripioarele complet cu pesmet si se asaza pe un gratar uns cu ulei aflat deasupra unei tavi (astfel devin mai crocante). Se ung cu putin ulei. 

Se gatesc 20 de minute pe raftul din mijloc, apoi se intorc si se mai lasa 10 minute. 

Delicioase cu orez cu legume sau cu cartofi prajiti/ la cuptor si sos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante la cuptor, marinate in lapte batut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui fragezi si dezbracati la cuptor cu garnitura de tomate si porumb fiert